Opis

Motorne kose V tej kategoriji je 17 izdelkov

Podkategorije

na stran
  • Jonsered CC2235 je standardno opremljena s kosilno glavo, nožem za travo in listom krožne žage. Idealna rešitev za uporabnike, ki želijo vse te prednosti na enem stroju. Zmogljiv Clean Power motor z velikim navorom in nizkimi emisijami. Razvita za opptimalno ergonomijo, zmogljivost in učinkovitost in dolgo delo. Oprtnik Vector 2-35 je standardno priložen.

  • Kosa z deljivo cevjo. Deljiva cev omogoča namestitev različnih priključkov kot so višinski obrezovalnik,  kultivator, robilnik, pometalni valj, škarje za živo mejo.  GC2128C je opremljena s Spin Start za lahek zagon, naramnico in polavtomatsko kosilno glavo T25.

  • Jonsered BP 2053 je učinkovita in zmogljiva nahrbtna motorna kosa. Motor je vpet v udoben oprtnik. Izjemna porazdelitev teže delo zelo olajša, še posebej na neravneih terenih in pobočjih. Posebni antivibracijski elementi izolirajo in dušijo vibracije motorja tako doboro, da jih uporabnik ne čuti.

  • Motorna kosa z lahkim zagonom za domače uporabnike. Opremljena z oprtnikom, nožem za travo in kosilno glavo.

  • Jonsered BC 2256 je naša najzmogljivejša motorna kosa namenjena za komunalno uporabo. Clean Power motor nudi surovo moč, hitro pospeševanje in nizko porabo goriva. Dolga pogonska gred in za košnjo trave optimiran kotni prenos podaljšajo doseg.

  • Lahka motorna kosa na nitko z ukrivljeno osjo, idealna za domačo uporabo in košnjo majhnih travnih površin. Lahek zagon s Smart Start® sistemom in črpalko goriva. Robustni pogon s fleksibilno gredjo. Opremljena s polavtomatsko glavo za košnjo.

  •  S trimerjem Husqvarna129C pa je ta moč na voljo tudi za domače uporabnike. 129C se ponaša z zmogljivim 27cc motojem v profesionalni iizvedbi – poudarek na enostavni rabi. Enostaven zagon s fonkcijo Smart Start®, intuitivno nameščenimi ročicami in samodeno povratnim stop stikalom – po zaustavtvi se stikalo damodejno postavi v ON položaj za zagon brez...

  • Husqvarna 535RJ je mororna kosa z okroglim ročajem v vsestranskem 35cc razredu, izdelana posebej za težko komercialno rabo. X-Torq® motor zagotavlja surovo moč. Edinstvena ergonomija in izjemna trpežnost.

  • Trimer Husqvarna 129LK je večnamenski stroj, ki se ponaša z zmogljivim 27cc motojem v profesionalni izvedbi. Enostaven zagon s fonkcijo Smart Start®. Poleg košnje s koslno glavo se lahko 129LK uporablja še z ostalimi orodji: pihalnik, višinski obrezovalnik, kultivator, škarje za živo mejo in robilnik. Orodja, ki so na voljo kot dodatna oprema se enostavno...

  • Husqvarna 525LK je zelo lahka motorna kosa za komercialno rabo.Stroj je opremlejn s Husqvarna's X-TORQ motorjem. 525LK je kombiniran stroj, razvit za različna opravila. Priključki na voljo kot dodatna oprema.

Prikaz 1 - 10 od 17 izdelkov