Pihalniki listja V tej kategoriji je 4 izdelkov

Podkategorije

  • Učinkovit ročni pihalnik listja. Kombinira visoko zmogljivost pihanja z enostavno uporabo. Idealna izbira za domačega uporabnika. Dobra uravnoteženost in manevriranje. Preprost zagon s SpinStart tehnologijo. Se izdobavlja z plosko in okroglo šobo, ter sesalnim kompletom s košem.

  • Učinkoviti ročni pihalnik s kombinacijo velike pihalne moči in enostavne uporabe. Odličen za domačega uporabnika. Dobro uravnotežen. Enostavno manevriranje in nične gyro sile zahvaljujoč linearnemu zračnemu izpuhu. Preprost zagon s SmartStart tehnologijo. V kompletu s sesalnim setom.

  • Husqvarna 580BTS je najmočnejši nahrbtni pihalnik za komercialno rabo. Posebna oblika vetrnice, ki jo poganja zmogljiv X-Torq® motor zagotavlja velik pretok in visoko hitrost izpihanega zraka. Velik zračni filter izdelan posebej za komercialno rabo zagotavlja dolge brezskrbne delovne intervale. oprtnik s širokimi naramnicami.

  • Zmogljiv in dobro uravnotežen ročni pihalnik za profesionalno rabo. Patentirana motorna tehnologija X-torq v kombinaciji s specialnim dizajnom ventilatorja in ohišja pomeni visoko zmogljivost pihanja, ki jo je enostavno nadzorovati. S sistemom za dušenje tresljajev Low Vib je delo manj naporno – tudi pri celodnevnem delu.

Prikaz 1 - 4 od 4 izdelkov