Rider traktorji V tej kategoriji je 6 izdelkov

  • Vsestranski Frontrider z 15,5 KM OHV motorjem Briggs & Stratton. Patentirano krmiljenje na zadnji premi omogoča izredno manevrirnost z majhnim obračalnim krogom. Opremljen s pogonom na vsa kolesa 4×4, ki nudi superiorne vozne lastnosti na neravnih tleh, spolzki podlagi in na naklonih. 

  • Visoko specificiran Frontrider z zmogljivim 17.5 KM Briggs & Stratton OHV-motorjem za večje površine in zahtevno odstranjevanje snega. Brezstopenjski avtomatski menjalnik in napredno krmiljenje na zadnji premi zagotavljajo majhen obračalni krog.

  • Se ne sme uporabljati na nagibih večjih od 10°. Na Riderjih, ki imajo pogon samo na zadnja kolesa se deska lahko uporablja samo v kombinaciji s kolesnimi utežmi in snežnimi verigami. Kolesne uteži in snežne verige niso primerne za AWD Riderje.

  • Velik in dobro opremljen Frontrider. Z visoko specificiranim 2-valjnim OHV motorjem Briggs & Stratton, ki nudi zmogljivost za košnjo velikih povšin in zahtevno odstranjevanje snega. Opremljen z brezstopenjskim avtomatskim menjalnikom s pogonom 4×4 na vsa kolesa, ki zagotavlja veliko vlečno moč na neravnih površinah in spolzki podlagi, ter na brežinah. 

  • Velik in dobro opremljen Frontrider. Z visoko specificiranim 2-valjnim OHV motorjem Kawasaki, ki nudi zmogljivost za košnjo velikih povšin in zahtevno odstranjevanje snega. Opremljen z brezstopenjskim avtomatskim menjalnikom s pogonom 4×4 na vsa kolesa, ki zagotavlja veliko vlečno moč na neravnih površinah in spolzki podlagi, ter na brežinah. 

  • Zmogljiv Rider z dvovaljnim motorjem in 94 cm Combi kosilno enoto, ki zagotavlja prvovrstne rezultate košnje z BioClip® ali izmetom nazaj. Posebej primeren za lastnike hiš in zemljišč, ki zahtevajo izjemno učinkovitost, okretnost in udobje pri vožnji.

Prikaz 1 - 6 od 6 izdelkov